Auto tags

Heeft u een tag voor de slagboom nodig voor bijvoorbeeld een verhuizing of laden en lossen van een grote bestelling?

U kunt bij ons een verzoek indienen via het onderstaande formulier met vermelding van de datum dat u de tag wil ophalen. De tag achterlaten in de brievenbus is niet mogelijk, omdat wij van u een handtekening nodig hebben als bevestiging van ontvangst.

Bij wie je ophaalt is afhankelijk van wie er op dat moment beschikbaar is. Dit krijgt u te weten via de bevestigingsmail. ( wel binnen het complex. dus het kan Plot 1, 2 of 3 zijn. )

U heeft de tag 48 uur tot uw beschikking. Indien u hier langer gebruik van wil maken, is dit alleen in overleg mogelijk. 

Wij zullen zo snel mogelijk een bevestiging sturen. Wij vragen u dan om de borg (50 EUR) over te maken op het in de e-mail vermelde rekeningnummer, of met contant op de datum dat u de tag wilt ophalen op de door u genoemde datum.

U kunt de tag weer retourneren bij de in de bevestigingsmail vermelde brievenbus. Na ontvangst zullen wij de borg binnen uiterlijk 2 werkdagen terugboeken. Indien contant voldaan krijgt u de borg ook weer contant retour bij het persoonlijk afgeven van de tag. 

Indien er geen tags meer beschikbaar zijn, zullen wij u daar ook zo snel mogelijk over informeren. 

Let op: De tags laten net als persoonlijke tags maar 1 voertuig toe.


hallo van

    vul je gegevens hieronder in, of log in